ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα προϊόντα της εταιρίας μας διακρίνονται στην αγορά για την υψηλή ποιότητα του μηχανολογικού εξοπλισμού και των υλικών που απαρτίζουν το ολοκληρωμένο έργο, ικανοποιώντας τον πελάτη, προσφέροντας ασφάλεια, αισθητική και αξιοπιστία.

Ανταποκρινόμενοι σε κάθε ειδική εφαρμογή και έχοντας προσαρμόσει την τιμολογιακή μας πολιτική ώστε να ακολουθεί τις απαιτήσεις των ημερών, χτίζουμε συνεργασίες που στηρίζονται στην προσωπική επαφή και όχι στη στείρα οικονομική συναλλαγή.

Έχοντας αξιόλογο και έμπειρο εργατικό δυναμικό, μακροχρόνια συνεργασία με προμηθευτές για την απόκτηση πιστοποιημένων υλικών και εξαρτημάτων, εξοικείωση με τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε έργο, δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα εξυπηρετώντας κάθε σας ανάγκη

Ανελκυστήρες
Η εταιρία μας ανάλογα με τη χρήση, την κίνηση και την ιδιαιτερότητα του κάθε κτιρίου προτείνει τον αντίστοιχο υδραυλικό ή ηλεκτρομηχανικό ανελκυστήρα (με ή χωρίς μηχανοστάσιο). Ο αντίστοιχος υδραυλικός ή ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας μπορεί να είναι ατόμων ή φορτίου.


Κατά την κατασκευή μιας σύγχρονης πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας, ο ανελκυστήρας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της και για πρακτικούς λόγους. Γνωρίζουμε τη σημασία της αισθητικής για κάθε κατοικία, υλοποιώντας μοναδικά σχέδια, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας. Ομοίως, ανελκυστήρες σε επαγγελματικούς χώρους αποτελούν «εργαλεία» για τους χρήστες κτιρίων.

Ο ανελκυστήρας φορτίου έχει όλα τα απαιτούμενα από τους κανονισμούς συστήματα ασφαλείας για να επιβαίνουν άτομα και συνήθως τοποθετείται για κάθε βιομηχανική εφαρμογή, καθώς πρόκειται για μεταφορά φορτίων που γίνεται πάντα με συνοδεία ατόμου.

Ανάμεσα στα δυο είδη ανελκυστήρων αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση του υδραυλικού ανελκυστήρα γίνεται ελαιοδυναμικά με βασικό εξάρτημα το έμβολο και τη μονάδα ισχύος, που αποτελείται από τον ηλεκτροκινητήρα, την αντλία λαδιού και το μπλοκ βαλβίδων και προσφέρει αυτόματο απεγκλωβισμό σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Συνήθως, επιλέγονται για εγκατάσταση σε μονοκατοικίες ή πολυκατοικίες. Στην περίπτωση ενός επαγγελματικού κτιρίου, κατάλληλος θεωρείται ο ηλεκτρομηχανικός ανελκυστήρας λόγω της υψηλής επιβατικής κίνησης, της ταχύτητας και της εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει.

Βασικό εξάρτημα ενός μηχανικού ανελκυστήρα είναι η μηχανή, πάνω στην οποία είναι προσαρμοσμένη η τροχαλία τριβής, που δίνει κίνηση στο θάλαμο με τη βοήθεια αντιστάθμισης του φορτίου από το αντίβαρο.

Νέα εποχή στους ηλεκτρομηχανικούς ανελκυστήρες για την οδήγηση των ηλεκτροκινητήρων έχει φέρει η νέα τεχνολογία inverter (vvvf - variable voltage variable frequency), καθώς βελτιώνει τη λειτουργία τους κάνοντας ομαλή την επιτάχυνση - επιβράδυνση με πολλαπλές δυνατότητες όπως ρύθμιση και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Τέλος, η εταιρία μας έχει τοποθετήσει σε ξενοδοχεία και πολυκατοικίες τον οικολογικό ηλεκτροϋδραυλικό ανελκυστήρα με σύστημα inverter, που στην κάθοδο παράγει ρεύμα (γίνεται γεννήτρια), έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και λειτουργεί άριστα. 

Συστήματα (Ανύψωσης) ΑμεΑ

Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ανελκυστήρα, τόσο σε μια ιδιωτική κατοικία, όπου διαμένει άτομο με κινητικές δυσκολίες, όσο και σε δημόσια κτίρια και εργασιακούς χώρους (πολυκαταστήματα ξενοδοχεία, νοσοκομεία, κτλ.), η αυτονομία μετακίνησης θεωρείται δεδομένη.

Οι δυσκολίες προσβασιμότητας ξεπερνιούνται με τις ειδικές κατασκευές για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ). Διαθέτουμε συστήματα ανύψωσης για αμαξίδιο (πλατφόρμα), όπου τοποθετείται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο για άνετη πρόσβαση σε οποιοδήποτε κτίριο.

Σε περίπτωση που υπάρχει δυσκολία στη χρήση σκάλας, τοποθετείται σύστημα ανύψωσης με κάθισμα, ‘’καρεκλάκι’’, ικανοποιώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη.


Συστήματα Στάθμευσης / Ανύψωση Αυτοκίνητων


Τοποθετούνται σε κτίρια σταθμών αυτοκινήτων, σε πολυώροφα κτίρια κατοίκων ή σε βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης και στάθμευσης αυτοκινήτων. Οι εξειδικευμένες αυτές κατασκευές προϋποθέτουν υψηλής αξιοπιστίας και ειδικά σχεδιασμένα με στιβαρή κατασκευή μηχανήματα.


Διαθέτουν αυτόματες θύρες θαλάμου – φορτίου, με χρωματική διαγράμμιση για τη σωστή τοποθέτηση του οχήματος και αναγγελία του επιπέδου στάθμευσης.

Αναβατόρια Φορτίων Φαγητών

Η έννοια του αναβατορίου φορτίων αφορά τη μεταφορά φορτίου που γίνεται χωρίς τη συνοδεία ατόμου.

Συνήθως, τα αναβατόρια φορτίων τοποθετούνται σε μαγαζιά εστίασης, διασκέδασης, ξενοδοχεία, είναι ηλεκτροκίνητα και χειρίζονται από τα μπουτόν ορόφου (κλήση – αποστολή - stop).

Ο θάλαμος με τις θύρες που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους είναι από ανοξείδωτο χάλυβα (INOX) για υγειονομικούς λόγους.


Κυλιόμενες Σκάλες Διάδρομοι


Η προμήθεια και εγκατάσταση κυλιόμενων κλιμάκων και διαδρόμων εξασφαλίζουν την εξυπηρέτηση του κοινού σε εμπορικά καταστήματα, super market και λοιπούς χώρους δημοσίας χρήσης με συνεχή ροή.

Οι κυλιόμενες σκάλες εξυπηρετούν τη συνεχή μετακίνηση ατόμων, ενώ οι κυλιόμενοι διάδρομοι τη μεταφορά επιβατών με καρότσι ή άλλου είδους αντικείμενων, υλικών και τροφίμων. Εγκαθίστανται δυο κυλιόμενες κλίμακες ανά όροφο, μια ανόδου και μια καθόδου, για δεδομένη υψομετρική διαφορά.